SAN DIEGO (800) 923-4919 | NORTH COUNTY (800) 794-1001

Before and After

With over 50 years’ experience within our Kitchen & Bath Design Center design team, you can feel good about putting your kitchen or bath remodel in our capable hands. Coles is a true design build firm. From conception to completion we do it all, no need to try to hire various contractors to complete your project.

 The dark, heavy kitchen in this beautiful home was dated. After a complete renovation, including flooring, countertops, backsplash, cabinetry, appliances, and paint, as well as changing key elements of the adjoining family room, this space now feels bright and contemporary, just like the rest of their home.

The clients were out of town for much of the remodel, and needed someone to the entire kitchen remodel. With Coles handling everything from material and vendor recommendations to the management of the contractors’ daily schedule, homeowners are able to continue their lives with as little disruption as possible, and return to the kitchen of their dreams.

This family wanted their kitchen to accommodate their family of six with space to cook together. The original island created an obstacle in the kitchen work triangle and forced a bottleneck in foot traffic. This redesign fulfilled the clients’ request for multiple work areas, and incorporated their love of intricate wood carvings.

The most important part of this kitchen remodel was creating a functional, two-person kitchen while maintaining an space where family and friends could gather and interact. The original kitchen was too cramped for more than one person to work at a time, and the limited counter space did not provide enough work surface for prepping meals.

These homeowners needed to update their kitchen to accommodate their growing family of five. The kitchen was the last room in the home to be remodeled, and the builder-grade oak cabinetry was an eyesore they were ready to do away with. The pantry needed to be relocated to a corner with less cross traffic.

With a butler’s pantry, updated cabinets and crown molding, an abundance of travertine and space to entertain, we were able to create a larger, more functional space within the current footprint while adhering to a strict budget.

This client wanted a brighter kitchen where she and her two children could gather and share meals together. She already knew the materials and appliances she wanted, but needed help designing a more functional, welcoming space.

A dark, odd-shaped master bath was transformed into a bright, spa-style retreat. The room had no natural light source, and a configuration that made everyday tasks cramped and difficult. The complete redesign included an expanded shower, large window, dual sinks and plenty of storage.

 

DesignStudio.com

Contractor Lic. #673209 Copyright © 2017 Coles Fine Flooring. All Rights Reserved. |

Prelude Prelude Version 2.1